Tervetuloa Musakuviin


Musakuvat.com on nettisivusto kaikille musiikin ystäville: faneille, harrastajille, ammattilaisille, muusikoille, medialle, levy-yhtiöille, keikkajärjestäjille ja erityisesti juuri sinulle. Täällä voi fiilistellä keikkakuvien parissa, ihmetellä miltä mikin artisti on joskus näyttänyt, verestää muistoja sekä suunnitella tulevia. Kaikki kuvat ovat myös myynnissä, ellei toisin mainita. Mitään materiaalia ei saa käyttää tai lainata ilman lupaa.


Musakuvat.com on myös musiikkimaailman uutispalvelu ja artikkelikokoelma. Löydät täältä niin tuoreita tietoja kun artistien kuulumisia vuosien varreltakin.

Kuvaajaa tai kuvia


Kamerat on tarkoitettu kuvaamiseen ja valokuvaajan työ on ottaa kuvia. Otetut kuvat ovat myynnissä ja lisää kuvia otetaan mielellään. Voit kysyä kuvaajaa kuvaamaan bändiä, tapahtumaa, promo-kuvia, perhejuhlia tai mitä tahansa. Aikataulut ovat usein kiireisiä, mutta periaatteessa kaikki on mahdollista. Ota yhteyttä ja kysy.

Juha Kärkkäinen

040 7174 694

juha(at)musakuvat.com


Ohjeita


Kuvia ja juttuja on paljon ja juuri sitä oikeaa voi olla vaikea löytää. Kuvia voi joko selata, etsiä tietystä kategoriasta tai etsiä haulla. Kuvia löytyy kuvat ja kuvapankki-linkkien takaa. Valitse kategoria, joka kiinnostaa. Voit myös selata uusimpia tai katsotuimpia kuvia valkkaamalla kyseisen kohdan kuvapankin valikosta.

Hakuja on kolmeen eri käyttöön. Voit kokeilla vaikka artistin nimeä, nimen osaa, esiintymispaikkaa tai esimerkiksi instrumenttia, kuvaavaa adjektiivia jne.

- Kuvasivun haku hakee kuvien hakusanoja kuvapankin kuvista.

- Etusivuhaku hakee nimiä ja sanoja vain Musakuvien etusivulta. Jos joku artisti löytyy etusivuhaulla, on hänestä olemassa kuvia, juttumateriaalia tai molempia.

- Uutiset ja artikkelin –sivun haku hakee kaikkea Musakuvien juttupuolelta.

Kaikki pikkukuvat ovat linkkejä joko isompaan kuvaan tai johonkin kuvagalleriaan. Siniset tekstit, logot ja bannerit ovat myös linkkejä. Rohkeasti vain klikkailemaan.

Kuvat on pienennetty nettiä varten, joten jos haluat ostaa joitakin otoksia, kuvat voidaan toimittaa sinulle tarpeen mukaan joko paperikuvina tai alkuperäinen iso tiedosto sähköisessä muodossa.


Tiiviissä yhteistyössä:

www.nebula.fi

www.kameralaukku.com

www.mediathor.fi


Yhteistyöhön


Musakuvat ei ole paikalleen juuttunut systeemi vaan kaikki on mahdollista. Haluatko mukaan, mainostajana, saada tiedotteesi esiin, tehdä linkkivaihtoa, saada kuvia jostakin bändistä, päästä musakuvaajaksi…? Ota yhteyttä ja kysy.

Juha Kärkkäinen

040 7174694

juha(at)musakuvat.com